Webshop » Onze testrackets - try and buy » TESTRACKET Adidas CROSS IT

TESTRACKET Adidas CROSS IT

TESTRACKET Adidas CROSS IT TESTRACKET Adidas CROSS IT

Het nieuwe Cross IT brengt de meest innovatieve technologie voor de rechtbank. De evolutie van de beste technologieën in uw handen. Het dynamische luchtstroomsysteem optimaliseert uw opnamen door de luchtstroom te verbeteren en de weerstand te verminderen, uitzonderlijke prestaties te leveren in elke beweging. De extra power greep, met zijn uitgebreide handgreep en balans verschoven naar boven, biedt een ongeëvenaarde kracht. 

Het baanbrekende ontwerp van 11 dertien gaten verhoogt de duurzaamheid, kracht en prestaties in het aanvallende spel. De combinatie van aluminiseerde 15K koolstofvezel en EVA hoog geheugen, van hogere dichtheid, verbetert elk van uw opnamen. Met Cross It, breng je spel naar het volgende niveau. Dynamische luchtstroom: de DAF -technologie zorgt voor een grotere luchtstroom in het kerngebied tijdens het spelen van schoten. De verminderde luchtweerstand resulteert in een betere behandeling. Extra lange grip: de langere grip betekent dat de massa van het racket dichter bij het hoofd ligt en de sweet spot hoger omhoog verschuiven. 
Koolstofsaluminiseerde 15K: aluminiseerde 15K koolstofvezel, met gevlochten koolstofvezelfilamenten die dat Zorg voor meer flexibiliteit dan de vorige, maar grote weerstand en stijfheid. Met geoptimaliseerde flexibiliteit dankzij de aluminiseerde behandeling. 
Diamond oversize

spin mes: ruwheid met 3D-reliëf ingebracht in de vorm van het racket dat de greep verhoogt en de generatie van spin op schoten verhoogt. van de gaten op het racket met een kleinere diameter in het midden, waardoor een grotere stijfheid, duurzaamheid en kracht voor het racket wordt geboden.

€ 350,00 € 245,00

Beschikbaar - Voorraad: 1

Webshop gemaakt met EasyWebshop