Padel Uvyn - Uw padel webshop

HomeWebshopInfo en ContactMijn accountBlog

Retour en verzendbeleid

Retour:

Als je een artikel wenst te retourneren:
Je hebt je bedacht en wenst het artikel te retourneren. Zend ons een email (info@padeluvyn.be) met de reden en de bestelnummer. De retourkost is voor de klant. Wij bieden wel een goedkoop ticket aan. In geval het padel rackets zijn: er mag NIET mee gespeeld zijn. Rackets die gebruikt zijn worden NIET teruggenomen. Als je het racket terugstuurd, en er is speelschade, dan volgt er geen terugbetaling en sturen we het racket terug.

Garantie:
Stuur ons van jouw racket of artikel foto's op. Dit mag via whatsapp (0032473565355) of via mail (info@padeluvyn.be). Vermeldt steeds het order of bestelnummer. Neem foto's van alle zijden van het artikel en van de schade. Wij sturen deze door naar de fabrikant. U zal binnen de 5 werkdagen antwoord ontvangen. Als het artikel online is besteld, dan draagt de klant de kost voor op te sturen (als ik bevestigd dat er garantie wordt toegepast). De kost voor eventueel een nieuw artikel op te sturen is voor ons. 

Lever/verzendbeleid:
Voor alle leveringen gebruiken wij PostNL behalve voor briefpost (Bpost). U krijgt een mail met de T&T code zodra deze verzonden wordt. U kan uw bestelling eenvoudig volgen op de website van Post NL.  De levertermijn is gemiddeld 1 tot maximaal 2 werkdagen. Post NL levert ook op zaterdag. Wij gebruiken voor alle leveringen gesloten gewatteerde enveloppen, gerecupereerde dozen en op maat gemaakte dozen. Alle verpakkingen die bij ons vertrekken zijn zeer degelijk ingepakt en zijn dubbel gecontroleerd. 

Wij zijn niet verantwoordelijk hoe Post Nl pakketen levert. Veel klanten hebben persoonlijke eisen gesteld aan leveranciers. Dit valt buiten onze verantwoordelijkheid. Als het pakket niet is geleverd, dan kan u ons steeds contacteren voor meer info. 

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden
Webshop software: EasyWebshop.be