Padel Uvyn - Uw padel webshop

AccueilBoutique en ligneContactMon compteBlog

Contact

Padel Uvyn maakt deel uit van Tennisbesnaringen Uvyn - www.tennisbesnaringen.be
Padel Uvyn is in 2020 begonnen met een webwinkel. We hopen in 2021 onze efficiënte padelwinkel te openen!

Regisseur: Uvyn Christoph (0473/565355)

Ons rekeningnummer: BE14 3770 4819 4283

Pour tout les question: info@padeluvyn.be


 Check Check
Formule d'appel Check
Adresse mail Check
Téléphone Check
Description Check

Padel Uvyn

BE0541869912
Kloosterstraat 62
9820 Merelbeke
Belgique

0473565355

Retour- en restitutiebeleid:

De staat en verpakking van de geretourneerde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:
Alle bestellingen kunnen binnen de wettelijke afkoelingsperiode van 14 dagen na levering worden geretourneerd, mits je het vel / karton om de producten heen hebt achtergelaten. Als u de folie heeft verwijderd of de verpakking heeft losgemaakt zodat deze niet meer als origineel kan worden gebruikt, mogen wij de daaruit voortvloeiende waardevermindering in mindering brengen op het terug te betalen bedrag. Deze afschrijving kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag. Er mogen geen sneeuwschoenen zijn gebruikt om te testen! Voor de minste schade wordt 30% niet terugbetaald. Indien de schade zodanig is dat deze niet meer als "nieuw" verkocht kan worden, dan kan 100% van het bedrag als vergoeding behouden worden.
Garantie:
We hanteren een fabrieksgarantie aangezien padel een “contactsport” is. Stuur bij garantie een foto mee van alle oppervlakken van uw racket. Het mag niet wazig zijn. We sturen ze door naar de fabrikant. Het transport van en naar ons huis is de verantwoordelijkheid van de klant. De garantie “transport naar klant” kost 5,70 of 4,40 voor België en 12,50 voor Nederland.
De garantie wordt eenvoudig verleend als u onze instructies opvolgt, er is beschermende tape op het racket aangebracht en er niet veel gebruiksschade is.

Tous nos prix sont TTC - Conditions de vente
Logiciel Webshop EasyWebshop