Padel Uvyn - Uw padel webshop

HomeWebshopInfo en ContactMijn accountBlog

Webshop » Padelrackets » Bullpadel » Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022

Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022

Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022 Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022
Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022 Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022 Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022 Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022 Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022

€ 269,95 € 259,95

Detail sorteringCompetitie / recreatief, Druppel vorm, Balans Midden, Comfort, Glasvezel / Carbon

Uitverkocht

Bullpadel lanceert een splinternieuw ELITE-racket ter ere van de samenwerking met Gemma Triay, de vrouwelijke nummer 1 van de wereldranglijst (op het moment van schrijven). Voor ons mag het geen verrassing zijn dat de allerbeste padel speelster de strijd aangaat met een Bullpadel racket! In februari 2022 werd al bekend dat Gemma had getekend bij het Spaanse topmerk Bullpadel en daarmee voegt ze zich bij haar partner, Ale Salazer. Samen worden deze 2 dames van wereldniveau ook wel liefkozend de 'patronessen' van het padel circuit genoemd. Onlangs won dit topduo nog opeenvolgend de Blockchain WPT Miami Open en de WPT Reus Open.

Bullpadel ELITE WOMAN
Dit elite padel-racket heeft een nieuwe hybride vorm, compleet gevormd naar de kwaliteiten van Gemma Triay. De focus ligt duidelijk op aanvallen, met een medium balans om haar ongebreidelde kracht in balans te brengen. Het hart van het elite padel-racket is verstevigd, waarmee een grotere stevigheid wordt bereikt die het draaien van het racket makkelijker maakt.

Air React Channel & VibraDrive
Uiteraard is de Bullpadel ELITE WOMAN uitgerust met de baanbrekende Air React Channel-technologie. Zo ervaar je betere aerodynamica en minder gewicht in je slagen. Ook Vibradrive is verwerkt in dit topmodel van Bullpadel en zorgt voor aanzienlijk minder trillingen in de slagen. Zo voorkom je vervelende blessures en ervaar je meer comfort in de slagen. Andere bekende Bullpadel-technologieën die we terug vinden in dit exceptionele padel racket:

- Fibrix

- MultiEva

- Carbon Tube


Naast state-of-the-art technologieën is dit elite padel racket ook nog eens een lust voor het oog, met een warme kleurcominatie beige/ goud/ zwart.Bekende speelster: Gemma Triay

Eigenschappen Bullpadel ELITE

Gewicht: 345 – 365 gram
Profiel: 38 mm
Balance: Medium
Bladvorm: Hybride
Frame: 100% Carbon
Buitenste kern: Fibrix
Binnenste kern: MultiEva rubber
Niveau: Expert/Pro
Power/Contro: 95/95

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden
Webshop software: EasyWebshop.be