Webshop » Onze testrackets - try and buy » TESTRACKET Dropshot Conqueror 10.0 SOFT 2022

TESTRACKET Dropshot Conqueror 10.0 SOFT 2022

TESTRACKET Dropshot Conqueror 10.0 SOFT 2022 TESTRACKET Dropshot Conqueror 10.0 SOFT 2022

TEST DIT RACKET - DE AANKOOPPRIJS IS DEZE IN DE WEBSHOP (niet dus de prijs van het testkader)

Het 3de best verkochte padelmerk in de wereld! 


Top frame voor de betere competitiespeler, met lager gewicht.
24k carbon
Zachte schuim voor optimale controle en 'hangtime'
gel in de handgreep voor meer trilling te absorberen
3D oppervlak voor meer grip op de bal
Power structuur of frame
340 - 360 gram gewicht
Dubbele buis systeem voor Optimale sterkte van het frame en racket


Drop Shot Be One - JMD is een lijn die materialen en technologieën combineert die speciaal zijn ontwikkeld onder de suggestie van Juan Martín Diaz. Deze mesjes zijn ontwikkeld met de unieke Drop Shot-technologie. CURV 360, thermoplastische plaat, thermisch gevormd voor maximale weerstand. RECHTHOEKIGE CARBON laatste generatie van 24K, 24.000 filamenten. Ontwikkeld door T-Extreme met een rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische buiging en reactie, waardoor een snellere reactie ontstaat bij het raken van de bal. Omdat het rechthoekige platen zijn, bieden ze bovendien meer stabiliteit aan het oppervlak van het blad, waardoor het een homogenere slag en grotere weerstand krijgt.

Deze materialen en technologieën gecombineerd met 3 bladformaten en 3 soorten EVA-rubber, met verschillende elasticiteit (SOFT, TECH, PRO), stellen je in staat het blad te kiezen dat het beste past bij jouw type spel, aanvalspeler, controlespeler of speler. Verdediging .
TECHNOLOGIE:
TWIN TUBULAIR SYSTEEM: al onze carbonframebladen zijn vervaardigd met dubbele buisvormige koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor homogeniteit in alle delen van het gezicht ontstaat en een grotere stijfheid wordt geboden, zodat er geen energie verloren gaat door de vervorming van het frame.
RECHTHOEKIGE KOOLSTOF: 24K koolstof van de laatste generatie, 24.000 filamenten. Ontwikkeld door T-Extreme met een rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische buiging en reactie, waardoor een snellere reactie ontstaat bij het raken van de bal. Omdat het rechthoekige platen zijn, bieden ze bovendien meer stabiliteit aan het oppervlak van het blad, waardoor het een homogenere slag en grotere weerstand krijgt.
- CURV 360: thermoplastische plaat, thermisch gevormd voor maximale weerstand.
- EVA SOFT: het is een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap grote elasticiteit en lichtheid is, die door zijn elasticiteit meer kracht en een bredere sweetspot met meer comfort in het spel biedt. De Drop Shot-mesjes met Eva Soft hebben een grotere duurzaamheid, een betere afwerking van het mes en een zeer goede absorptie van trillingen.
- 3D GEZICHT: 3D-textuur in een ruitvorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om een ​​groter effect aan de bal te geven bij slagen waarbij de bal maximaal effect moet krijgen, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.
HERGO PRO PROTECTOR: Nylon beschermer bevestigd aan het blad, zonder het frame te boren om verzwakking te voorkomen. Zeer licht en vervangbaar. Beschermt tegen mogelijke slagen in lage ballen en tegen de muur.
CORK CUSHION GRIP: Antitrillingssysteem, dat in combinatie met de andere systemen die we leveren, onze messen ideaal maakt voor spelers met chronische blessures. Het bestaat uit een kurken plaat in het greepgedeelte, waardoor trillingen de hand van de speler niet kunnen bereiken.
SMART HOLES-SYSTEEM: Systeem voor het verdelen van gaten in het slagvlak van het racket, in een gebogen, progressieve vorm die zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, helpt om effect te geven aan de bal en verbetert de vermindering van trillingen.
- SILICONE GRIP CHANNEL: Een kanaal in de grip van het racket, waar een stuk siliconen met een 2 mm coating van superabsorberende kurk wordt ingebracht, om trillingen te verminderen precies in het gebied waar de speler het racket oppakt. Met Drop Shot-paddles kun je met deze technologie genieten van een veiliger en leuker spel.
- LOOK: Iriserend, verandert de kleur van het blad afhankelijk van het licht dat het ontvangt, waardoor de elegantie en technologie worden verlevendigd
- RANG: Competitiespeler
Bladvorm: Druppel
Materiaal Blad: Carbon TeXtreme24K + 3D + Curv 360
Materiaal Frame: Glasvezel
Kern: EVA Soft Rubber Low Density
Gewicht: 360 - 380 gr
Dikte Racket : 38 mm
Balans: Hoog

€ 260,00 € 260,00

Beschikbaar - Voorraad: 1

Volumekortingen

Vanaf 2
€ 219,00
Webshop gemaakt met EasyWebshop