Padel Uvyn - Uw padel webshop

HomeWebshopInfo en ContactMijn accountBlog

Hoe kies ik mijn padel zak?

Je hebt de keuze uit twee soorten padeltassen: kleine rugzak of een sportachtige tas waar ruimte is voor één of meerdere rackets (die ook soms op de rug kunnen gedragen worden).

De grootte van de tas is zeker van belang, maar ook en vooral het type bescherming dat u wilt voor uw padelracket. Sommige tassen beschermen tegen schokken, maar ook tegen de kou of vooral tegen de hitte die je rackets in de zomer kan beïnvloeden. Deze thermische bescherming zal ook nuttig zijn om een drankje koeler te houden.
Sommige padeltassen hebben een zak met handige verluchting om bijvoorbeeld schoenen of een natte handdoek er in te stoppen. Zorg er ook voor dat de tas één of twee kleine zakken heeft om je smartphone, sleutels enz. op te bergen.
De tassen kunnen compact zijn of integendeel in staat zijn om verschillende rackets en extra schoenen en kleding te beschermen. Als u kiest voor een compacte tas, zijn er zeer compacte rugzakken waar het handvat van het racket uitsteekt, of rugzakken die een beetje groter zijn en die de racket volledig beschermt.

Er zijn veel kleuren en vormen bij padel zakken... Hoe nu te kiezen?

1) Hoeveel rackets wil je in je zak kwijt? 1 of 11?
2) Moeten je schoenen hierin opgeborgen worden? Is er een apart schoenenvak?
3) Heb je uw reservekleren mee? 

Een zak voor 11 rackets heeft meestal meerdere vakken voor schoenen, kleren en rackets... Je KAN er 11 rackets in weg steken. Maar ook 3 rackets, 1 paar schoenen, reserve kleding etc etc...


Mijn persoonlijke voorkeur: 
Adidas racketbag Multigame (wit) - heel leuke zak die buiten de padelwereld ook gemakkelijk kan gedragen worden.
Bullpadel Bag mid - leuk kleur met voldoende ruimte binnenin. 


Niet vergeten: Je kan altijd met de 'detailfilter' op elke pagina jouw zak beter in detail zoeken! Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog


Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden
Webshop software: EasyWebshop.be